U-13 v poslednom zápase sezóny nestačila na Liptovskú Lúžnu 4:1

Novinky, U-13

LIPTOVSKÁ LÚŽNA- FC 34 LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ PALÚDZKA 4:1

Priebeh zápasu:

Do posledného zápasu súťaže sme nastupovali s jasným cieľom bodovať naplno, čo sa nám ale nepodarilo. Príčina? Už v prvých sekundách, či minútach zápasu sme mohli prehrávať aj troj, čo štvorgólovým rozdielom. Potom sme to trocha ustáli a sérii štyroch rohových kopoch, sme mohli ísť aj po troche šťastia do vedenia, a tak sa do šatní odchádzalo za nerozhodného stavu. V druhom polčase sme pokračovali v slabom výkone a domáci nás tlačili celý druhý polčas, a bolo len otázkou času kedy inkasujeme. Nakoniec domácim k tomu pomohol aj rozhodca, keď sme dostali 2 góly z jasných  postavení mimo hru, čo rozladilo chlapcov ktorý viac rečnili ako hrali a robili chyby, za chybou z čoho sme dostali aj tretí gól. Asi 10 minút pred koncom sa nám podarilo znížiť stav stretnutia zásluhou Riša Gejdoša a svitla nám malinká nádej, ktorá trvala len chvíľku, pretože sme dostali gól z trestného kopu asi zo vzdialenosti dobrých 35 metrov a domáci hráč to trafil parádne, náš brankár ostal bez šance.

Zostava FC 34: Tomčík- Stacho, Šlauka, Švec, Skubík, Gejdoš, Fiačan, Fiodor, Matejka, Vrzguľa, Kučma, Vavrovičová, Medvecký

Na záver sezóny by som sa chcel poďakovať všetkým poďakovať, trénerom, vedeniu FC 34 ktoré pre nás vytvorili dobré podmienky a hlavne rodičom, ktorý sa takisto angažovali, vozili chlapcov na tréningy z neďalekých dedín, fandili nám a verím, že aj v budúcej sezóne nám ostanú verný. Niektorý chlapci končia pre vekovú hranicu a budú nahradený novými chlapcami U-11. Ja verím, že vytvoríme dobrý kolektív a budeme sa športovo aj výsledkovo posúvať vyššie.

Teraz bude prestávka až do konca Júla a začneme s tréningami 31.Júla, to je pondelok o 17:00.