By

OŠK Lisková – FC 34 Liptovský Mikuláš – Palúdzka (1:1)

Novinky

V úvodnom stretnutí medzi OŠK Lisková vs. FC 34 Liptovský Mikuláš – Palúdzka nového ročníka 2022/2023 mohli diváci vidieť priemerný futbal.

Už 3. minúte po kombinácii Kokavec, Nishi a Pastva prudkou strelou  Pastva otvoril skóre na 0:1.V 18. minúte Živkovic zblízka trestuhodne prestrelil. V 20. minúte Almeida  v tutovke opäť prestrelil. V 28. minúte príležitosť domácich zlikvidoval brankár Ieda Suguru. V 37. minúte krížnu strelu Kokavca domáci brankár Pažitka chytil. V 42. minúte po chybe Almeidu domáci, z čistej šance, mierili nad. V 62. minúte striedajúci Antoška, po rohovom kope, trafil brvno domácej brány. V 70. minúte hosťujúci hráči dvakrát hlúpo fauloval. Po priamom kope domácich a následnej hlavičke, lopta  tesne minula bránu hostí a z následného protiútoku Nishiho, prudká strela, tesne minula domácu bránu. V 70. minúte išiel Almeida od polovice ihriska sám na bránu, mohol rozhodnúť zápas, no nepochopiteľne doviedol loptu do uhla a svoju tutovku trestuhodne zahodil. V 85. minúte prišiel trest, keď po nedôslednosti v obrane hosti, Lauko strelou z otočky vyrovnal 1:1.

Hostia mali tento zápas jednoznačne vyhrať, no po množstve tutoviek a nedotiahnutých ďalších príležitosti sa bod rovná prehre.