By

TJ Družstevník Liptovská Kokava- FC 34 Liptovský Mikuláš – Palúdzka (2:1)

Novinky

V prvom polčase mali prekvapujúco na vrch domáci, ktorí sa len ťažko schádzajú a minimálne trénujú, napriek tomu im nechýbalo bojovne srdce pobiť sa o dobrý výsledok a za farby klubu, čo sa o laxných a ťažkopádnych hosťoch nedá povedať. Pokazili množstvo prihrávok a robili aj naivne technicko-taktické chyby.

Už v 6. minúte pohrozili domáci, keď nepremenili čistú šancu. V 38. minúte nedôslednosť v obrane hosti využil Racko a otvoril skóre na 1:0. V druhom polčase hostia vystriedali a zmenili rozostavenie. Domácim začali dochádzať sily a tak preberali iniciatívu hostia. V 48. minúte striedajúci Duncko tesne minul domácu bránu. V 52. minúte potrestal zbytočný Knapcikov faul Benko a po nedorozumení v malom vápne lopta skončila v sieti hostí. Domáci sa zhostili vedenia 2:0. V 72. minúte spálil tutovku Pastva, keď zblízka neprekonal domáceho Soukupa. V 82. minúte zahrával od postrannej čiary priamy kop Pastva. Lopta skončila na pravej tyči, od ktorej sa odrazila do siete. Hostia znížili rozdiel na 2:1.

Záverečný platonicky tlak hostí už zmenu skóre nepriniesol. Veríme, že hráčom a trénerom sa podarí do budúcich zápasov priniesť lepšiu taktiku a vyšperkovať hrací štýl tak aby priniesli 3 body do tabuľky.