By

FC 34 Liptovský Mikuláš – Palúdzka – 1. OFC Liptovské Sliače (6:1)

Nezaradené, Novinky

Do Palúdzky pricestoval známy súper z Liptovských Sliačov, pričom postavenie tímov v tabuľke sľubovalo šláger kola.

Domáci sa s chuťou pustili do súpera a hostia mali v úvodných minútach veľké problémy odolávať domácim útokom čoho výsledkom bolo, že už v 12. minúte stretnutia svietil na svetelnej tabuli stav 3:0. Gólovo sa presadili Psotný, Dunčko a Nishi Yuto. V ojedinelej šanci hostí stroskotal hosťujúci Erik Mikulec na domácom brankárovi Suguru Iedovi.

V druhom polčase domáci tlačili súpera naďalej, gólovo sa presadil Dunčko ktorý upravil na 4:0. V 73. minúte sa impozantne predviedol Martin Pastva, ktorého nedokázali hostia zastaviť dlhé desiatky metrov pričom jeho ideálny center upratal do siete striedajúci Bartoš – 5:0. O dve minúty neskôr domáci predviedli totálnu demontáž hosťujúcej obrany, pričom si loptu vymenili Dunčko s Nishim Yutom a presnou strelou zavŕšil akciu Živkovič – 6:0. Hostia mohli inkasovať ďalší gól už o pár minút neskôr ale striedajúci Koki nepremenil dobrú gólovú príležitosť. Hostia vytúžený čestný gól strelili keď sa presnou strelou prezentoval kanonier Erik Mikulec.

Futbalisti Palúdzky v dnešnom zápase predviedli, že keď dokážu spojiť individuálnu kvalitu hráčov a tímový duch do jedného celku, výsledok sa dostaví a futbalový prejav poteší prítomných skalných divákov.