By

OFK Liptovská Lúžna – FC 34 Liptovský Mikuláš – Palúdzka (0:2)

Novinky

V úvode stretnutia boli aktívnejší hostia. V 7. minúte, Dunčko z dobrej pozícii namiesto zakončenia zvolil prihrávku. V 14. minúte, po odrazenej lopte Kokavcov volej z 20 m išiel tesne vedľa. V 20. minúte, zahrával rohový kop Pastva. Jeho dobrý center poslal hlavou do siete Kokavec čím zvýšil stav stretnutá na 0:1. V 37 minúte, po individuálnej akcii skončila prudká Dunčkova strela na brvne domácej brány.

V druhom polčase domáci zvýšili agresivitu, pritvrdili a zrýchlili hru. Obrana hostí, na čele s výborným Iedom v brane, dokázala všetko zlikvidovať. V 47. minúte, prudkú tečovanú strelu Ieda s námahou vyrazil. V56. minúte, prudká strela domácich išla tesne vedľa. V61. minúte, vytlačil Ieda strelu domácich na brvno. V 65. minúte, Kokavcou príležitosť po Dunčkovej prihrávke domáci brankár reflexívne vyrazil. Z následného Pastvovho rohu Tkáč hlavou zvýšil na 0:2. V 81. minúte, hostia dokázali upratať aj nepríjemný zmätok v malom vápne, keď  domáci ani po viacerých pokusoch nedopravili loptu do siete. V 86. minúte, mohol hosťom poistiť výsledok Živkovič, no z päťky mieril tesne vedľa.

Aj keď hostia nastúpili bez dvoch zranených kľúčových hráčov, Yuta Nishiho a Artura Almeidu, podali zodpovedný výkon, s veľmi dobrými výkonmi niekoľkých hráčov, si víťazstvo zaslúžili.