By

ŠK Kriváň Važec – FC 34 Liptovský Mikuláš – Palúdzka (2:2)

Novinky

Domáci začali s rešpektom, hostia boli v úvodnej desaťminútovke aktívnejší. Postupne domáci aj s podporov vetra, získali prevahu a čoraz viac ohrozovali bránu Iedu. V 25. minúte po dlhom vhadzovaní, do malého vápna, Matúš Ilavský hlavou loptu predlžil a tá zapadla k vzdialenejšej tyči Iedovej brány, tak zvýšil skóre domácich na 1:0. Domáci svoj náskok zvýšili v 32. minúte, po peknej kombinačnej akcii Reného Durkota, čím potvrdili polčasové skóre na 2:0

V druhom polčase hostia prestriedali, zmenili rozostavenie a častejšie začali ohrozovať bránu domácich, ktorých podržal zázračnými zákrokmi brankár Kravčák. Po strele Volaja a dorážke Nishiho, hostia svoj tlak začínali zvyšovať. V 75. minúte Kokavec, z malého vápna v čistej šanci prestrelil. V 85. minúte rozhodca Matoš odpískal za hranie rukou pokutový kop, ktorý Pastva na dva krát premenil 2:1. Drvivý záverečný tlak hostia zužitkovali v 90. minúte, keď po rohu Pastvu, Nishi hlavou nechytateľne vyrovnal na 2:2.

V nastavenom čase sa hostia snažili strhnúť´ víťazstvo na svoju stranu, no nič sa už nezmenilo a tak stretnutie skončilo zaslúženou remízou.