Zápas 6.Ligy U-19 16.kola víťazne pre Palúdzku!

Novinky

Hostia z Palúdzky vycestovali v netradičný hrací čas, v piatok, na zápas 16.kola 6.Ligy U-19 do vzdialených Liptovských Revúc.
Priebeh zápasu:
Hostia z Palúdzky vstúpili do zápasu katastroficky, keď už po akcii z prvej minúty inkasovali. Gólovo sa presadil kapitán domácich Dominik Frolo. Hostia sa ale nezlomili a už o päť minút vyrovnali zásluhou kanoniera Gregora Maliňáka. Hostia boli v nasledujúcom priebehu hry aktívnejší a v 16.minúte poslal hostí do vedenia Nikolas Kozubjak. Po takmer polhodine hry bez gólu vybojovali hostia roh a z odrazenej lopty poslal nechytateľnú prízemnú strelu obranca Jakub Harandza, ktorý sa postaral o moment zápasu. Do druhého polčasu vstúpili oba tímy aktívne, ale domáci po chybe inak výborne chytajúceho brankára Mariána Mihalíka znížil stav stretnutia na 2:3. Po tomto góle bola hra často prerušovaná z dôvodu neustáleho vykrikovania na adresu rozhodcu od neuvedomelého diváka. Hostia sa ale nedali zlomiť a dlhom tlaku domácich vďaka ich tímovej bojovnosti a ustáli tento tlak až do 90.minúty a vezú domov všetky 3 body.
Zostava TJ Tatran Liptovské Revúce: Macík, Rozenberg,Mastiš,Fábry,Korček,Bitto,Frolo,Saniga,Domiter,Fábry,Lednický
Zostava FC 34 Liptovský Mikuláš-Palúdzka: Mihálik,Veščičík,Harandza,Rak,Kalinay,Kozubjak, Klein(79.Stano),Dorniak(79.Chovanec),Poliak(46.Čonka),Maliňák, Holiga