Naši žiaci v 14.kole I.triedy LFZ na body nestačili.

Novinky

Po dvoch zápasoch na ihrisku súperov, v ktorých sme naplno bodovali sme si verili aj doma proti neľahkému z Liptovskej Lúžnej. Chceli sme naplno bodovať aj v treťom majstrovskom zápase za sebou, čo sa nám napokon nepodarilo. Nezachytili sme úvod zápasu, keď hostia mali v prvej dvadsaťminútovke hneď 4 vyložené šance a len vďaka výbornému výkonu nášho brankára Tomčíka sme si držali čisté konto. Naša prvá šanca prišla v 22. minúte zápasu, keď skóre mohol otvoriť Palaj a v zápätí mal obrovskú šancu aj Fiačan, ktorý však nepremenil. Do polčasovej prestávky sa teda odchádzalo za bezgólového stavu.

V druhom polčase sme sa ako prvý mohli ujať vedenia, ale veľkú šancu, ktorú mal na kopačke opäť Fiačan, sme nepremenili a tak z rýchleho protiútoku šancu na gól dostali hostia, keď sa po faule nášho hráča kopala penalta. Hostia však túto šancu nepremanili, keď hráč hostí prekopol bránu výborne chytajúceho Tomčíka. Následne však prišli gólové chvíle hostí, keď v rozpätí piatich minút dokázali streliť dva góly. Zdalo sa, že je rozhodnuté, avšak 8 minút pred koncom zápasu dokázal z rohu peknou hlavičkou znížiť Skubík. Náš záverečný tlak už nepriniesol žiaden efekt a tak sa z víťazstva tešili hostia.

Zostava FC 34 LM-Palúdzka: Tomčík-Gejdoš, Staroň, Vrzgula, Matejka, Fiodor, Medvecký, Skubík, Fiačan, Šimko, Palaj, Švec