U-13 V DOHRÁVKE 11.KOLA NESTAČILI NA LIPTOVSKÚ ŠTIAVNICU.

Novinky

LIPTOVSKÁ ŠTIAVNICA -FC 34 LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ- PALÚDZKA  7:0

V utorok 9. Mája v dohrávke 11. kola KORMANOVHO pohára sme dostali poriadnu sprchu, na ihrisku v Liptovskej Štiavnici.V prvom polčase sme domácim ešte ako-tak vzdorovali, ale v druhom polčase sme úplne odpadli.

Už v 5.Minúte zápasu sme inkasovali a hneď na to z prísne nariadeného pokutového kopu sme už mohli prehrávať 2:0. Domáci hráč však túto šancu nevyužil a našu bránku prestrelil, a tak do polčasovej prestávky sme odchádzali pre nás ešte s lichotivým výsledkom, keď domáci zahodili množstvo šancí.

V druhom polčase sme domácim už nestačili konkurovať v ničom. Boli vo všetkých smeroch lepším a hlavne futbalovejším tímom . Šesť inkasovaných gólov za druhý polčas hovorí za všetko. Nám sa naskytla jediná šanca v tomto zápase 7 minút pre koncom a mal ju Maťko Bočkaj, keď po hrubej chybe brankára netrafil asi z 16 metrov prázdnu bránu. Nedá mi nespomenúť jedného hráča, ktorý nastúpilna svoj prvý zápas v U-13tke,  Andreja Kučmu ktorý podal veľmi dobrý a spoľahlivý výkon. Dúfam že všetci hráči FC 34 sa poučia a v nasledujúcich zápasoch sa zlepšíme a podáme lepší výkon, i keď v najbližšom zápase nás čaká vedúci celok tabuľky RUŽOMBEROK.

Zostava FC 34: Tomčík-Staroň Patrik-Stacho Matúš-Skubík-Gejdoš-Fiačan-Fiodor-Matejka-Stacho Dávid-Bočkaj-Šimko-Staroň Filip-Kučma Andrej