Dorast ukončil sezónu remízou na pôde Ludrovej

Novinky

OŠK Ludrová – FC 34 LM-Palúdzka

Dorastenci z Palúdzky vycestovali na posledný zápas sezóny, a to na dohrávku 6.Kola do Ludrovej. Po troch posledných zápasoch s bodmi, sme chceli opäť bodovať, čo sa nám aj podarilo a berieme domov 1 bod za cennú remízu.

Priebeh zápasu: Od začiatku zápasu sa hral vyrovnaný futbal. Domáci hrali v úvodných minútach lepšie, a vynútili si v 17′ pokutový kop po smolnom faule Raka. Výborne chytajúci Mihálik vystihol smer strely a bez problémov zneškodnil pokus Gereca.V 40′ boli hostia faulovaný v zaujímavej vzdialenosti od brány a dostali štandardnú situáciu. Po ukážkovej spolupráci Kozubjaka a Veščičíka strelil pekný gól vo výbornej forme hrajúci kapitán Palúdzky Veščičík. Domáci sa nezlomili a o 2′ znížil Jakub Kurajda. V stave 1:1 sa išlo do kabín. Po zmene strán začali lepšie domáci, keď opäť v 48′ strelil gól Kurajda. Hosťom chýbal dôraz v koncovke a tak si im dlhší čas nepodarilo streliť vyrovnávajúci gól. V závere stretnutia nám rýchlo ubúdali sily a prišli 4 striedania hostí. Vo vybičovanom závere, kde hostia siahli po absolútnom vabanku, rozhodol v poslednej minúte zápasu samostatnou akciou Nikolas Kozubjak a vyrovnal na celkové skóre 2:2. A týmto zápasom skončila sezóna pre dorast Palúdzky.

S celkovými 12 bodmi a v neúplnej tabuľke sme skončili na 7.mieste. Po zlej jesennej časti, keď sme mali vysoké množstvo prehier, sme v jarnej časti dokázali nájsť formu. Do budúcej sezóny avšak máme ešte veľmi veľa zlepšovať. Pozitívum je že z tejto vekovej kategórie nevypadáva takmer nik a kostra týmu ostáva aj do budúcej sezóny.

Zostava:

Mihálik-Rak, Veščičík, Droppa, Harandza, Klein, Dorniak, Kozubjak, Holiga, Poliak, Koki

Striedali: Prončák, Chovanec, Kalinay, Zlejší