A-mužstvo zvíťazilo aj v poslednom domácom zápase

Novinky

V nedeľu 11.6.2023 odohralo naše A-mužstvo zápas 25.kola 7.ligy LFZ proti Dúbrave. Palúdzka dokázala vyhrať 5:3 a môžeme tak už s istotou povedať, že v tejto sezóne sme doma nestratili ani bod.

Priebeh zápasu:
Zápas s Dúbravou konečne priniesol do Palúdzky futbal ktorý je príznačný pre vypäté derby. Hostia sa spoliehali na strelecké schopnosti útočníka Laca na ktorého smerovali všetky lopty a bol to práve hosťujúci útočník ktorý v 8. minúte zaskočil domácu defenzívu a otvoril skóre stretnutia – 0:1. Domáci hráči sa po inkasovanom góle opäť nevedeli dostať do tempa, kombinácia viazla, naopak hostia boli v útoku nebezpeční hoci sa do šancí nedostávali často. V 29. minúte domácich opäť šokoval kanonier Laco – 0:2. Domáci sa snažili tlačiť do pokutového územia hostí ale veľa streleckých pokusov išlo vysoko nad Nemcovu bránku. V 34. minúte sa ale technickou strelou presadil Volaj a vlial domácim nádej do ďalšieho priebehu stretnutia. V 39. minúte sa po skrumáži pred Nemcom presadil Živković a vyrovnal na 2:2. Do druhého polčasu domáci vstúpili aktívne a po faule v pokutovom území dostali príležitosť pokutového kopu s ktorou skúsený matador Tkáč naložil bez zaváhania – 3:2. V 68. minúte ušiel hosťom Živković, jeho strela ale skončila len na ľavej tyčke Nemcovej bránky, našťastie pohotový Dunčko loptu upratal do siete – 4:2. Hostia sa opäť dostali do zápasu po góle Frličku ktorý dostal príliš veľa priestoru po tom ako brvno domácej bránky opečiatkoval Švec. Domáci definitívne rozhodli o svojom víťazstve v 90. minúte keď sa po peknej prihrávke do priestoru presadil Živković, ktorý zoči voči Nemcovi nezaváhal. O víťazovi súťaže rozhodne príznačne posledné kolo v ktorom si Palúdzka zmeria sily s prenasledovateľom z Ludrovej. 

Zostava: Ieda-Kokavec, Tkáč, Štulrajter, Glemba, Gahura, Pastva, Volaj (79′ Trnovský), Dunčko (90′ Bartoš), Nishi, Živković (90′ Psotný)