A-mužstvo zvíťazilo v 1.Kole Prezidentského Pohára

A-Mužstvo, Novinky

Naše A-mužstvo odohralo včera 29.8. o 17:00 zápas na ihrisku súpera z Čierneho Balogu v 1.Kole Prezidentského pohára. Dokázali  v ňom zvíťaziť 0:2 a postupujú do ďalšieho kola.

Priebeh zápasu:

Od začiatku stretnutia sa hral svižný a zaujímavý futbal vo vysokom nasadení, čo sme dokázali pretaviť do úvodného gólu, ktorého autorom bol N. Diaz. Domáci hráči sa snažili od tohto momentu presadzovať dlhými nakopávanými loptami za našu obranu. Našťastie pre nás sme mali dobre fungujúcu obranu na čele s brankárom M. Mikušiakom. V druhom polčase sa obraz hry nezmenil, teda bol to boj o každú loptu. Domáci sa snažili vyrovnať, ale paradoxne čisté gólové šance sme mali my. V tutovej príležitosti zlyhal P. Volaj, ktorý bol sám pred brankárom, ale ho neprekonal. Pokoj do našich radov priniesol až druhý gól z kopačky P. Kevin-a, ktorý spečatil naše víťazstvo a postup do ďalšieho kola Prezidentského pohára.

Zostava FC 34: Mikušiak- Štulrajter, Podstrelený, Hyben, Pastva, Volaj, Anderzon Andres Avila Cardenas, Nicolas Diaz (Kokavec), Prince Kevin Kermue, Bartoš (Pekarčík) , Veščičík (Jurík)