A-mužstvo dotiahlo zápas s Bystričkou do víťazného konca.

A-Mužstvo, Novinky

V nedeľu 8.10. 2023 nastúpilo naše A-mužstvo o 15-tej hodine na ligový zápas proti TJ Slovan Bystrička. Aj napriek tlaku hostí dokázali naši hráči zvíťaziť 1:0 a udržali si tak 2.miesto v tabuľke 6.ligy SsFZ.

Priebeh zápasu: V Palúdzke sa predstavil ďalší veľmi kvalitný súper – TJ Slovan Bystrička. Hráči hostí zatlačili domácich do defenzívy od úvodných minút stretnutia a do šancí hostiteľov púšťali len sporadicky. Hostia však v 17. minúte vyrobili chybu v obrane, ktorú efektívne potrestal najskúsenejší domáci futbalista Peter Kokavec – 1:0. Zápas sa hral v slušnom tempe ale prevahu mali prevažne hráči Bystričky, našťastie pre hráčov domácich spoľahlivý defenzívny múr Mikušiak – Hyben nedovolil hosťom vyrovnať. V druhom polčase hostia ukázali, že fyzicky sú na tom veľmi dobre a bojovali až do poslednej minúty. Hráči Palúdzky už druhý gól nepridali a tak záverečný hvizd hlavného arbitra Ištvánika bol pre nich vyslobodením. Hostiteľov počas celého duelu podržala najmä dvojica hráčov – gólman Mikušiak a stopér Hyben. Naopak domáca ofenzívna zbraň – Kermue sa nedokázala výraznejšie presadiť proti dobre hrajúcej defenzíve Bystričky. 3 body z tohto náročného duelu sú pre domácich veľmi cenné a zároveň ich posúvajú na 2. miesto v priebežnej neúplnej tabuľke.

Zostava: Mikušiak-Prelec (46. Jurík), Bella, Hyben, Štulrajter (C), Avila, Podstrelený (69. Pekarčík), Diaz, Kokavec, Volaj, Kermue (58. Glemba)