A-mužstvo deklasovalo Likavku.

A-Mužstvo, Novinky

V nedeľu 15.10. nastúpilo naše A-mužstvo na 10.kolo 6.ligy SsFZ proti poslednému tímu tabuľky Likavke. Po skvelom ofenzívnom výkone dokázali naši hráči zdolať súpera vysoko 7:0.

Priebeh zápasu: Domáci futbalisti privítali súpera z Likavky, ktorému sa v súťaži veľmi nedarí a v doterajšom priebehu skóroval len dvakrát. V úvode hostí podržal brankár Drígeľ ktorý zneškodnil príležitosti Dunčka, Volaja a Kokavca. V 16. minúte sa podarilo domácim dostať do vedenia keď loptu usmernil do siete Kermue – 1:0. V 21. minúte sa peknou strelou prezentoval Volaj a nedal Drígeľovi žiadnu šancu zasiahnuť – 2:0. Domáci tlačili hostí a ich jedinou nádejou bol brankár Drígeľ, ktorý efektne zneškodnil ďalší výborný pokus Volaja. Následne prišla chvíľa domácej opory Juraja Dunčka, ktorý prudkou strelou zvýšil na 3:0. V 32. minúte sa presadil utešenou strelou opäť Volaj – 4:0. Hostia už boli v týchto chvíľach zrelí na „uterák“ a slabšiu chvíľku si vybral aj spoľahlivý Drígeľ, ktorý si zrazil strelu z rohového kopu do vlastnej siete. Autor gólu Anderzon Andres Avila Cardenas svoj úspech oslávil vtipným tančekom. V druhom polčase domáci ubrali z gólových hodov a pridali už „len“ dva presné zásahy. V 55. minúte po faule na Glembu nariadila hlavná rozhodkyňa Vajdečková pokutový kop, pričom k jeho realizácii sa prekvapujúco postavil gólman Mikušiak, ktorý na poslednú chvíľu nahradil tradičného exekútora pokutových kopov Petra Kokavca, ktorý si už chystal loptu. Domáci brankár loptu napálil nekompromisne do siete a nedal sa tak zahanbiť – 6:0. Hostia sa nevzdávali a snažili sa aspoň o čestný gól ale pri jedinej dobrej príležitosti napálil Boris Baláž loptu len do bočnej siete Mikušiakovej bránky. V závere hosťom ušiel rýchlonohý domáci útočník Kermue a stanovil konečný rezultát stretnutia na 7:0. Najlepším hráčom hostí bol brankár Drígeľ vďaka ktorému hostia neodchádzajú z dvojciferným gólovým rozdielom. Domáci futbalisti si v stredu v rámci Prezidentského pohára zmerajú sily s lídrom 6. ligy skupiny „C TJ Družstevník Látky.

Zostava: Mikušiak-Štulrajter (C), Prelec, Hyben, Glemba, Kokavec (57. Jurík), Diaz, Avila, Kermue, Dunčko (75. Holiga), Volaj