A-mužstvo bude po ďalšej výhre zimovať na 2.mieste.

A-Mužstvo, Novinky

FK Slovan Trstená – FC 34 Liptovský Mikuláš- Palúdzka 2 : 3
Posledné stretnutie jesennej časti súťažného ročníka 2023/24, sa odohralo na veľmi ťažkom , premočenom teréne.
Priebeh zápasu:
Od úvodných minút boli iniciatívnejší hostia , častejšie mali loptu na svojich kopačkách a kontrolovali hru . Už v 10. minúte otvorili skóre ,keď po rohovom kope hlavou skóroval Hyben 0:1. Už v 18 minúte perfektnou kolmou prihrávkou , uvoľnil Podstrelený Kermueho , ktorý nedal domácemu brankárovi šancu 0:2. Hostia mali ďalšie príležitosti, no nedotiahli ich do gólového efektu , čo sa im vypomstilo v 34 minúte. Z ojedinelej akcie z 25 metrov nechytateľne skóroval Gelčinský 1:2 .
Úvod druhého polčasu vyšiel domácim, keď Mikušiak mal zakrytý výhľad a Gelčinský z dobrých 35 metrov ,strelou do šibenice vyrovnal 2: 2. Už o tri minúty , po vyrazenej strele domácim brankárom , dostal opäť hostí do vedenia Prelec 2:3. Domáci pridali na agresivite , na čo doplatil v 70 min, premotivovaný Da Silva ,ktorý po údere Podstreleného , musel sa porúčat z ihriska. Záver stretnutia v početnej prevahe hostia ukontrolovali, aj napriek niekoľkým prísne odpískaným faulom v prospech domácich.
Jeseň , končíme so ziskom 33 bodov , rovnako ako Liptovská Teplá o skóre na druhom mieste 👌👌! Touto cestou chceme poďakovať hráčom , realizačnému tímu ,všetkým ďalším funkcionárom ,ktorí sa pričinili o úspešné zvládnutie jesennej časti ročníka 2023/24 .